Ze komt eraan...

Mijn motivatie
Mijn motivatie

Hoi Mariska, hopelijk mag ik je gauw in het echt ontmoeten, maar voor nu: aangenaam digitaal kennis te maken!

Ik ben degene die jullie zoeken. Waarom ik vrij brutaal met deze uitspraak start? Omdat ik deze vacature voorbij zag komen en ik tot in mijn botten heel helder voelde: ja, hier ga ik werken. Nou is mijn intuïtie naar mijn mening sterk ontwikkeld, maar dit onwijs heldere gevoel heb ik niet vaak.

Ik zit momenteel in een fase van transitie en ik verlang naar een secure base op werkvlak. Tot voor kort werkte ik als copywriter en communicatieadviseur in de Randstad. Sinds mijn 20e interesseer ik me enorm voor persoonlijke ontwikkeling en deed daarom naast mijn werk verschillende holistische opleidingen. Dat léék het gemis van de diepgang die ik in mijn werk zocht op te vullen, maar toen tijdens de lockdown bleek dat mijn contract wegens financiële omstandigheden van het bedrijf niet werd verlengd, voelde ik me opgelucht. Zonder back-up zei ik mijn kleine studiootje van 30m2 op met een huur waar je u tegen zegt. Toch voelde ik weer: dit is de bedoeling. Er kwam een huis in Laren Gelderland op mijn pad, tussen de weilanden en bossen, waar ik nu woon.

Momenteel volg ik de opleiding familieopstellingen bij het Instituut voor Systemisch Werk en heb ik een praktijk aan huis waar ik af en toe 1:1 coaching geef aan mensen. Echter mis ik een team om in te werken en een fijne werkplek om iedere dag naar toe te gaan. De School voor Transitie lijkt naadloos bij mij als persoon, mijn kernwaarden en mijn werkervaring aan te sluiten. Daarom hoop ik dat jullie organisatie mijn secure base kan zijn. Ik vind het super mooi werk én super nodig wat jullie doen met de School voor Transitie, omdat ik heb ervaren dat het binnen veel organisaties nog niet lukt om de verbinding en de dialoog aan te gaan. Het lijkt me fijn om binnen jullie team al in de hoek te zijn waar ik me wil bevinden en wellicht in de toekomst ook vakinhoudelijk aan de slag te kunnen.

Wat ik kom brengen? Ik denk dat ik een mooie aanvulling kan zijn op jullie team en handen en voeten kan geven aan wat jullie in de wereld zetten. Als mens en ook wat betreft uit te voeren taken denk ik dat er een mooie match is. Alle werkervaring die ik tot nu toe heb opgedaan komt van pas in de vacature die jullie nu hebben, zie hieronder. Ook zie ik ruimte om artikelen of interviews te schrijven voor jullie website.

Deze werkervaring kan ik gericht inzetten bij de School voor Transitie
Ondersteuning directie en team

Als Front Office Medewerker bij Universitair Sport Centrum Amsterdam ondersteunde ik de directie en het team, ontving ik klanten, deed ik het agendabeheer van verschillende teams, deed ik administratieve taken en beantwoordde ik de telefoon en mails.

Communicatieadvies en copywriting

Ik heb lang als copywriter gewerkt, freelance en in dienst. Ik creëerde content voor allerlei uitingen: van blogs en ebooks tot hele websitepagina’s en brochures. Ook deed ik website- en social media beheer en redigeerde ik vaak teksten voor collega’s en andere teams.

Wat mijn communicatie kenmerkt? Kwaliteit boven kwantiteit, een stevige invalshoek, structuur, open vragen en een open blik.

Coördinatie / projectmanagement

Als Stagiair Marketing & PR coördineerde ik erop los bij Kosmos Uitgevers (fonds Persoonlijke Groei & Spiritualiteit). Ik beheerde de mailinbox, behield contact met klanten, auteurs en de pers, organiseerde 3 persevenementen en maakte deel uit van het marketingteam om verschillende boeken tegelijkertijd op de markt te brengen.