Ze komt eraan...

“You can’t connect the dots looking forward; you can only connect them looking backwards. So you have to trust that the dots will somehow connect in your future.” – Steve Jobs

Wat de rode draad is geweest op mijn pad? Ik volgde mijn nieuwsgierigheid, mijn interesse en mijn behoefte aan contact met likeminded mensen.

Ik heb gewerkt met en voor
Mijn ervaring
2018 - heden
Holistisch coach
Holistisch coach

Ik ondersteun mensen met fysieke en emotionele klachten door een combinatie van lichaamsgerichte therapie zoals energetische massage, reiki en trauma release technieken, en systemische coaching. Dit doe ik onder de naam Earthly.

2012 - 2020
Freelance copywriter & communicatieadviseur
Freelance copywriter & communicatieadviseur

Ik ondersteunde ondernemers en organisaties om de juiste doelgroepen te begrijpen en bereiken. Dit deed ik o.a. voor Alternatieve Elfstedentocht Weissensee, de Gruitpoort, Inspirerend Leven, Natuurhuisje en TenneT.

Juli 2019 - Juni 2020
Copywriter & communicatieadviseur - Tellow
Copywriter & communicatieadviseur - Tellow

Ik creëerde B2C content voor zzp’ers en (kleine) ondernemers. Blogs, nieuwsbrieven, e-books, in-app notificaties, social media posts, content voor partners en websiteteksten; you name it. Daarnaast deed ik een branding gap analysis en hielp ik met de rebranding van het merk.

Aug 2017 - Apr 2018
Copywriter - Het TIC Huis
Copywriter - Het TIC Huis

Ik schreef teksten in allerlei vormen en maten voor o.a. Coca Cola, de gemeente Westland, IKEA, Mars, Makro, Samskip, Shell en VPRO; van o.a. websiteteksten tot brochures en vacatureteksten. Daarnaast hebben we Basisletters opgezet, waarbij we in samenwerking met Stichting ABC teksten schreven voor laaggeletterden.

Feb 2015 – jun 2015
Stagiair Marketing/PR - Kosmos Uitgevers
Stagiair Marketing/PR - Kosmos Uitgevers

Ik bracht boeken van het fonds Persoonlijke Groei & Spiritualiteit op de markt door relatiebeheer met pers, auteurs en klanten; (online) marketing en communicatie; organisatie en productie van (pers)evenementen; social media management en content creatie.

Apr 2014 - Okt 2014
Online Marketing Manager - 365 Dagen Succesvol
Online Marketing Manager - 365 Dagen Succesvol

Ik droeg bij aan de missie ‘Nederland het gelukkigste land ter wereld’ door hoofdredactie van het blog, (online) marketing, social media management, content creatie en ondersteuning van evenement productie.

Aug 2013 - Jul 2014
Front Office Medewerker - Universitair Sport Centrum Amsterdam
Front Office Medewerker - Universitair Sport Centrum Amsterdam
Als baliemedewerker ondersteunde ik de afdeling marketing, communicatie en sales met ontvangst van bezoekers, rondleiden potentiële klanten, administratieve werkzaamheden en gebouwbeheer en BHV.
Mijn opleidingen
2020 - 2021
Opleiding familieopstellingen - IVSW

Ik volg momenteel de opleiding familieopstellingen bij het Instituut voor Systemisch Werk.

2017 - 2020
Holistisch energetische opleidingen - Healing Space

Ik volgde de opleidingen Reiki I, Reiki II, Reiki Practitioner, Eenvoudig Gezond, Praktische Chinese Geneeskunde en Energetische Massage I bij Healing Space.

2019
200hr Yoga Teacher Training

Ik deed een 200-urige hatha en vinyasa Yoga Teacher Training bij Samma Karuna.

2017
MBSR Mindfulness training

Ik volgde een mindfulness training bij Mindsurfing.

2012 - 2017
Media Informatie Communicatie - HvA

Ik voltooide het afstudeerprofiel Media, Marketing & Publishing aan de Hogeschool van Amsterdam en deed de journalistieke minor ‘Schrijven en Redigeren’.

2003 - 2011
Vwo - St. Ludgercollege Doetinchem

Ik behaalde mijn atheneum diploma en volgde de studierichting Cultuur en maatschappij inclusief de vakken beeldende vorming, Duits, economie en Spaans.

Aanbevelingen
Mijn portfolio