Reiki-sessie nu €45 ipv €85 tot 30 april 2019

Cart

Press Enter / Return to begin your search.

Ik geef healings waarin het helemaal over jou gaat. Jij hebt je eigen antwoorden, maar het kan natuurlijk zijn dat je die soms even vergeet in de drukte en waan van alledag. Samen geven we ruimte aan wie jij bent en datgene wat er in jou speelt. Alles mag er zijn (ja, ook klachten en die “nare” emoties). Want wat heeft het je te vertellen?

Waarom een behandeling boeken?

Reiki doet wat voor jou op dat moment het beste is en gaat naar de oorzaak van een probleem. In het begin gaat het misschien om een zeurende hoofdpijn of knieblessure, maar na verloop van tijd leer je (meer) over jezelf en wordt er gewerkt aan de achterliggende oorzaak, je stress, je angsten of andere emotionele blokkades. Een behandeling kan worden ingezet voor emotionele, mentale, lichamelijke en spirituele redenen, zoals:

 • Stress
 • Trauma’s
 • Slaapproblemen
 • Lichamelijke klachten
 • Burn-out (verschijnselen)
 • Negatieve gedachten en angst
Maar ook: lekker ordinair ontspannen, totaal tot rust komen en even he-le-maal niks moeten.

In ontspanning kan je lichaam helen.

Ervaringen

“Ik wist voor de behandelingen weinig van reiki en was sceptisch over wat het voor mij kon doen. Ik ervoer de behandeling als enorm ontspannen. Je kan je helemaal overgeven aan Charlotte’s handen. In de tijd erna merkte ik dat ik beter naar mijn hart en gevoel kon luisteren en me over het algemeen opener en lichter voelde. Ook had ik meer zelfvertrouwen.”

“Reiki van Charlotte is diep ontspannend. Het begint al bij de fijne atmosfeer die ze creëert waardoor ik mij veilig, gehoord en gezien voel. Er is ruimte voor wie ik ben en mijn verhaal, waardoor de overgave aan de behandeling heel soepel gaat. Haar aanwezigheid voelt warm. Charlotte heeft een haarscherpe en zuivere intuïtie; de dingen die ze aanvoelt helpen mij om naar binnen te gaan en dicht bij mezelf te blijven.

Ik merk direct resultaat na een behandeling; dingen veranderen ten goede. Als je op zoek bent naar een warm bad, heling en diepe ontspanning dan ben je bij haar en haar magische handen aan het juiste adres.”

“Ik ging voor de ontspanning en het weg nemen van stress.Toen ik voor het eerst bij Charlotte in haar praktijk was, was er een ontspannen sfeer. Ze stelde mij gerust en gaf mij vertrouwen. Ze heeft mij 4 behandelingen gegeven. Deze hebben veel positieve energie en rust opgeleverd. Ik heb het als zeer prettig ervaren!”

“Ik heb vier behandelingen mogen ervaren bij Charlotte. Charlotte is een heel warm, lief, empathisch mens waar ik me meteen veilig bij voelde en het voelde als thuis bij haar. Het mooie en wonderbaarlijke aan de behandelingen vond ik dat ik in no-time totale ontspanning en geborgenheid voelde. Dit was heel erg fijn en bijzonder en zeker voor herhaling vatbaar.”

“Wat heb ik me ontzettend veilig en fijn gevoeld bij de sessies van Charlotte. Hiervoor had ik nog nooit iets met reiki gedaan, dus dit was voor mij de eerste keer en ik ging er met een open mind in.
 
Na de eerste sessie was ik om. Het voelde fijn, zacht en liefdevol om me over te geven aan Charlotte’s handen en ik vóelde mezelf letterlijk lichter worden en warmer worden. Charlotte wist heel goed welke oefeningen of aanrakingen op dit moment bij mijn proces zouden passen, en ze heeft me geholpen oude pijnen te helen, meer van mezelf te leren houden en mijn focus terug te vinden. Ze neemt echt de tijd voor je, en is er ook voor je buiten de sessies om, wanneer ze appt hoe het met je gaat.

Charlotte is een fantastische vrouw, ze voelde alles heel goed aan en stond als een krachtige factor naast me terwijl we samen dieper ingingen op het doorvoelen van emoties en het helen van pijnen. Ik heb me continu veilig en gedragen gevoeld door haar, en alles wat ik tegenkwam mocht er zijn. Ik zou haar dan ook aanraden aan iedereen om me heen, met haar fijne warme energie en de overvloed aan liefde die ze uitstraalt.”

Tijdens deze eenmalige sessie ontvang je Reiki en mag je 1,5 tot 2 uur lang genieten van ontspanningsoefeningen, aandacht en zachte aanraking. Je investeert € 85,- in rust en ruimte.

Dit traject is ideaal als je een klacht ervaart of een hulpvraag hebt. In 4 sessies onderzoeken we wat jouw lichaam je vertelt. Het traject is specifiek op jou afgestemd. Je investeert € 300,- in je heling.

Voor beide sessies geldt dat je tot 24 uur van tevoren de afspraak kosteloos kunt annuleren of verzetten. Na deze termijn breng ik de volledige kosten in rekening.

Mijn achtergrond

Ik werk met een holistische aanpak: ik kijk naar het geheel en de kern van je klachten of vraag. Ik werk voornamelijk met Reiki, trauma release en innerlijk kind werk. Reiki is een Japanse geneeswijze en stimuleert het helend vermogen van je lichaam, door middel van handoplegging. Blokkades worden opgeheven, energie gaat weer vrij stromen en klachten kunnen afnemen.

Ik werk volgens de traditionele Japanse helingsmethode: the Usui System of Reiki Healing. Ik ben opgeleid bij geaccrediteerd opleidingscentrum Healing Space, waar ik de opleidingen Reiki IReiki II en Reiki Practitioner heb gevolgd.

 

Behoefte aan contact?

Wil je meer weten? Of wil je graag even bellen om kennis te maken en voelen of de klik er is?

 • Charlotte, waarom ben je in godesnaam een crowdfunding begonnen?
💸
Misschien vraag je je dat, geheel terecht, af. Ik heb het mezelf ook afgevraagd. En het hele proces is precies dat - een procés, man. Ik kom mezelf tegen met de ‘wat als’ gedachten: ‘niemand me helpt’, ‘mensen vinden dat ik schooi’, ‘mensen denken dat ik zelf niet hard genoeg werk’.
💸
Maar toch koos ik hier met volle overtuiging voor. Tot 2 jaar geleden had ik altijd genoeg geld, tot het moment dat ik in februari 2017 afstudeerde. Sindsdien heb ik een haat-liefde verhouding met geld. Ik heb meer banen gehad dan 2 handen kunnen tellen en ik heb diep respect voor mensen die fulltime kunnen werken, maar ik word er diep en diep ongelukkig van.
💸
Vorig jaar was ik een half jaar compleet uit de roulatie en waadde ik dwars door de modder. Middenin de pijn en klotezooi vond ik ook wat ik wilde doen met mijn leven. Reiki. Yoga. Mensen helpen die zich net zo machteloos voelen als ikzelf deed door ze tools te geven hoe ze wél het vertrouwen - in zichzelf en het leven - kunnen voelen.
💸
Ik wijd iedere dag aan dit pad. Ik combineer het opzetten van mijn praktijk met een parttime baan in loondienst en freelance copywriting. Ik maak lange dagen, maar al mijn geld gaat direct naar mijn vaste lasten en nog hou ik aan het eind van mijn geld een stuk maand over.
💸
Dus besloot ik om open en eerlijk te zijn over wat er speelt, ook omdat ik weet dat er meer mensen met mij zijn die herkennen hoe ik me heb gevoeld. Mijn verlangen en wens om dit werk te doen zijn groter dan mijn ongemak. Ik loop tegen mezelf aan, ik leer hier heel veel van en ik ben vooral geraakt door hóé veel mensen bereid zijn om te helpen.
💸
Dus, waarom ik een crowdfunding ben gestart? Because i wanted to get out of my own way.
 • Vaak wil ik verder zijn dan ik ben. Als 6-jarige wilde ik 12 jaar oud zijn, op mijn 16e wilde ik studeren in het mooie Amsterdam en toen ik studeerde wilde ik vooral gewoon leuk werk. Altijd had ik haast om vooruit te gaan.
🌬
En verrek, laat ik dat nou weer tegenkomen. Het liefst zou ik nu een praktijkruimte aan huis willen, méér kennis hebben van de Chinese geneeskunde, stoppen met bijbaantjes, mijn onderneming op de baan hebben en volledig kunnen leven van wat ik het allerliefste doe.
🌬
Maar net als vroeger, kan ik de tijd niet vooruitspoelen. Ik kan mezelf niet dwingen sneller te gaan. Ik kan de tijd en het léven niet dwingen sneller te gaan, net zoals ik een bloem niet kan dwingen om sneller te bloeien. Dus probeer ik te accepteren waar ik ben, o.a. door even terug te blikken.
🌬
Nog maar een jaar geleden woonde ik in Scheveningen, was ik net een week gestopt met mijn werk als copywriter in Tilburg en had ik besloten om weer bij mijn ouders in de Achterhoek te gaan wonen. Het was het begin van een, laten we zeggen, enerverende tijd.
🌬
Nu, een jaar later, woon ik weer in Utrecht, ben ik omgeschoold tot Reiki Practitioner, behandel ik 1-2 keer per week iemand, heb ik een gedeelde kantoor- en praktijkruimte en stap ik over 3 weken het vliegtuig in om een yoga teacher training te doen in Koh Phangan.
🌬
Ik mag dan niet op mijn plek van bestemming zijn, maar misschien is dat maar goed ook. Dan zou het leven ook maar saai worden.
Is dit herkenbaar voor jou? En waar was jij een jaar geleden in vergelijking tot nu?
#deleven #morganharpernichols #life #acceptance #surrender #spiritualgrowth #blooming #reikipractitioner #realtalk #notetoself
 • Wanneer heb jij voor het laatst gevoeld? Maar dan echt? Je telefoon aan de kant gelegd, jezelf zacht neergelegd of gewoon alleen maar zitten zitten. Gevoelens niet weggestopt met eten, scrollen, Netflix, alcohol, drugs, druk zijn, sigaretten of enig andere afleiding.
🌗
Wanneer heb je voor het laatst: je schaamte uit de krochten van je buik uitgenodigd en de tranen uit je tenen omhoog laten trekken? Jezelf omarmd terwijl het verdriet door je keel heen giert en je snikt als een vierjarig kind? De rouw om voorbije momenten en gemis van mensen toegelaten en stil voor je uit gestaard?
🌘
“There's a crack in everything, that's how the light gets in". We zijn allemaal mens. We hebben allemaal gevoelens, emoties, gedachten. We hoeven ons niet te laten leiden door die gevoelens, emoties en gedachten, maar ze zijn wel richtingaanwijzers. Ze helpen ons, tonen ons wat wel en niet bij ons past, of waar we nog naar mogen kijken, of waar we nog wat te leren hebben.
🌑
Gisteren was een dag waarop ik schaamte in volle glorie ontmoette. Verdriet, angst en boosheid ken ik steeds beter en kan ik makkelijker toelaten en herkennen. Maar schaamte... dat is een ander verhaal. Terwijl ik het gevoel onwennig toeliet, bleef iemand rustig bij me en rustte haar hand op mijn rug.
🌒
Soms is dat genoeg. Even aanwezig zijn en ruimte geven aan wat er is.
🌓
#notetoself #selfcare #selflove #space #rest #hsp #empath #life #lessons #emotions #haptonomie #reiki #reikipractitioner #spirituality #personalgrowth #holdingspace #givingspace #makingspace #modernsociety #holistic #mentalhealth #life
 • Er zijn werkelijk waar een heleboel mensen op deze wereld die je het allerbeste gunnen. I fucking promise. Het bewijs? Ik heb in 6 dagen tijd €508 opgehaald voor mijn yoga teacher training middels crowdfunding.
🐅
Een jaar geleden had ik het nooit aangedurfd om zo publiekelijk mezelf en mijn missie te gaan lopen verkondigen. Marketing doen voor mezelf: what am i thinking? Maar ik wil niks liever dan meer leren over mijn lijf en uiteindelijk de voordelen van yoga delen met andere mensen.
🐅
Ik wil niks liever dan van betekenis zijn voor andere mensen. En daarbij heb ik nu even wat hulp nodig, en daarvoor heb ik me “kwetsbaar” op te stellen. Jarenlang zocht ik naar de standaard manieren om het mogelijk te maken, but it didn’t work. Tijd dus om het over een andere boeg te gooien.
🐅
Dit hele proces daagt me uit om anders te kijken en creatief te zijn. Om te denken: “hóé kan ik het geld bij elkaar krijgen?”, “hoe kan ik nú iets voor iemand betekenen?” en “hoe kan ik dit mogelijk maken?”.
🐅
Het daagt me uit. Liet me oplopen tegen mijn eigen beperkende angsten, grenzen en gedachten. Maar brengt me ook zoveel: nieuwe inzichten, een warm hart door alle hulp en een geloof in mogelijkheden. Want ja heb je, nee kun je krijgen.
🐅
Foto door @jasmijnlabadie 🥰
#brenebrown #crowdfunding #thankful #mondaymotivation #money #abundance #yogateacher #yogateachertraining #sammakaruna #creativity #reiki #spirituality #entrepeneur #vulnerability #lightisthenewblack #risesisterrise #utrecht #loveplease #tips #business #bodywork #yoga #reikipractitioner
 • And again, and again, and again, and again. Volgens mij is het hele leven een soort trial and error. Onderzoeken waar je nieuwsgierig naar bent, met gestrekte benen erin, vallen, opkrabbelen met de hulp van vrienden (of je kat, of je coach, of je spirit guides) en weer opnieuw gaan.
🐆
Opnieuw je naakte hart op een dienblad aanbieden en de moed vatten om opnieuw te proberen. Dat nieuwe product aanbieden, die nieuwe baan starten, dat nieuwe huis aannemen, dat vliegticket boeken, je stem laten klinken, die website maken, die post schrijven of misschien zelfs uit bed stappen en een nieuwe dag beginnen en vertellen hoe je je voelt.
🐆
De quote van Steve jobs past daar mooi bij: “You can’t connect the dots looking forward; you can only connect them looking backwards. So you have to trust that the dots will somehow connect in your future. You have to trust in something — your gut, destiny, life, karma, whatever.”
🐆
We kunnen wel van alles plannen in het leven, maar er is ons nooit een morgen beloofd. Deze dag kan zomaar ineens je laatste zijn. Het leven is breekbaar en een geweldig cadeau.
🐆
Dus laten we ervan genieten. Ook als we niet weten wat de volgende stap is, als we niet weten wie we willen zijn, als we niet weten hoe we ergens gaan belanden. We zijn er nu en misschien is vertrouwen wel de sleutel. De eerste stap is altijd: try. And again, and again, and again. En dan, over een paar jaar, kijk je terug en denk je bij jezelf: god, dáár was het voor bedoeld.
🐆
#entrepeneur #life #lifelessons #spirituality #growth #personaldevelopment #stevejobs #words #stilzeggend #business #healing
 • Ik hou van 'pay it forward'. Ik heb dan misschien even geen miljoenen euro's beschikbaar, maar wel mijn liefde en de dingen waar ik goed in ben.
•
De mogelijkheid om yogalessen te geven komt al dichterbij... In 1 dag is nu 120 euro in totaal gedoneerd! Ik ben jullie super dankbaar. 120 van de 2000 is toch al meer dan 1/20! Alle kleine beetjes helpen en ik mag van alle donaties gebruik maken, ook als ik het doel niet haal.
•
Daarom bied ik nu reiki sessies aan voor €45. Als je al een tijd nieuwsgierig bent, is dit een mooi moment om wat tijd voor jezelf te boeken! Reiki is een Japanse geneeskunst waarbij je de heling en ontspanning van je lijf bevordert met behulp van handoplegging. Normaliter kost een sessie €85.
•
Daarnaast heb ik ook een aantal andere dingen in de aanbieding: van gedichten tot yogalessen :-) Alle hulp is welkom!
•
Link in bio ❤️
•
#crowdfunding #sharingiscaring #reachingout #support #community #yoga #yogateachertraining #reiki #healing #reikipractitioner #utrecht #persoonlijkeontwikkeling #persoonlijkegroei #moneymindset #payitforward #creativity #spirituality #love

Instagram @ charlotte_derksen